Schlegl Zsuzsanna Ügyfélkapcsolati munkatárs | Móricz Dental

Schlegl Zsuzsanna

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Schlegl Zsuzsanna Ügyfélkapcsolati munkatárs2019 óta dolgozom a Móricz Dental klinikáján, korábban szintén fogászati rendelőben tevékenykedtem. Egészen kiskorom óta érdeklődöm az egészségügyi, és olyan szakmák iránt, ahol segítséget nyújthatok másoknak.

Akkor döntöttem el, hogy fogászati pályán szeretnék dolgozni, amikor gyermekkoromban egy baleset folytán letörtek a metszőfogaim, majd 3 év után megkaptam a végleges fogpótlásom. Sosem felejtem el, mennyire boldog voltam, amikor újra megpillanthattam a régi mosolyomat.

Személyes motivációm, hogy másokat is hozzásegítsek ehhez az élményhez.

Először fogtechnikusként, majd fogászati asszisztensként szereztem szakmát, ám mindig is érdekelt a kommunikáció és a lelki támogatás nyújtása. Úgy éreztem, hogy a munkám során azáltal tudok kiteljesedni, ha egy igazán sokoldalú, közvetlen munkakörben tevékenykedhetem, ahol használhatom a megszerzett tudást, fejleszthetem magam, és megértő figyelemmel segíthetek másoknak.

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták