Kovács Dóra | Móricz Dental

Kovács Dóra

Fogászati asszisztens

Kovács Dóra Fogászati asszisztensA fogászattal fogtechnikus hallgatóként találkoztam először 2015-ben és hamar beleszerettem a fogak anatómiájába. Azért váltottam szakmát és lettem fogászati asszisztens, mert így ahhoz, amit a fogtechnikában szerettem párosul az emberi oldal is. Végre láthatom az elkészült munkákat a végleges helyükön, a pácienseken és láthatom a pozitív változást, az örömteli mosolyt az arcukon. Ez felbecsülhetetlen a mi szakmánkban.

Rendkívül fontosnak tartom a fogászati kezelések kapcsán a megfelelő higiénés szabályok betartását és erre nap mint nap a lehető legnagyobb figyelmet fordítom. A legkedveltebb terület számomra szájsebészet és a konzerváló fogászat. Igyekszem az orvosok munkáját a legmagasabb szinten segíteni és a páciensek félelmeit leküzdeni.

A Móricz Dentálnál nem csak remek munkahelyre találtam, hanem olyan szakembereket ismerhettem meg akikkel a közös munka mindennapos fejlődést jelent számomra.
Jelenleg dentálhigiénikus képzésre járok, bízom benne, hogy ezzel még többet tudok majd segíteni pácienseinknek, hogy elérjék a kívánt eredményt szájhigiéniájuk kapcsán.

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták