Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos | Móricz Dental

Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos

Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos

Gyermekfogszakorvos

Dr. Szolnoki Szilvia specialitásaiFogorvosként a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2005-ben, majd 2014-ben gyermekfogszakorvosi képesítést kaptam. A magánrendelések mellett dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében mint gyermekfogszakorvos és osztályvezető főorvos.

Angol és orosz nyelven beszélek.

Már fogorvosi pályafutásom elején a gyermekfogászat felé fordultam, és a mai napig teljes odaadással kezelem a legkisebb pácienseket. A fogászati problémák kialakulása sokszor a rossz gyermekkori szokásokra vezethetők vissza. Így ebben a korban a legfontosabb a napi rutin, a megfelelő szájhigiénia kialakítása. 3 gyermek édesanyjaként nagyon fontosnak tartom a helyes szájápolási technikák elsajátítását. Ez akkor lehetséges igazán, ha a gyerekek érdeklődve és félelem nélkül ülnek a fogorvosi székbe. Éppen ezért nagy türelemmel és nyitott, barátságos légkört teremtve igyekszem megmutatni a kisebbeknek is, hogy egy fogászati kezelés nem ijesztő, hanem teljesen természetes.

A legjobb visszajelzés számomra, ha a kis páciensek vidáman, mosolyogva lépnek ki a fogorvosi rendelőből, visszatérve pedig ők maguk mondják el milyen jól vigyáztak fogaikra.

Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos specialitásai

  • Tejfog tömése
  • Tejfog gyökérkezelés
  • Barázdazárás
  • Gyermekkori megelőzés

 

Ha az Ön számára fontos, hogy felkészült, megbízható és lelkiismeretes fogorvos foglalkozzon fogászati problémájának sikeres megoldásával, akkor hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3611 222-es telefonszámon és kérjen konzultációs időpontot Dr. Szolnoki Szilvia fogorvoshoz.

Várjuk Önt szeretettel egy személyes konzultációra a Móricz Dentalba.

Ne feledje, hogy részvétele a konzultáción még nem jelent semmilyen elkötelezettséget rendelőnk felé.

Kapjon tiszta és egyértelmű képet fogainak aktuális állapotáról és arról, hogy mi az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodó ideális megoldás azok sikeres orvoslására.

Csak precíz és hiteles forrásból származó információk alapján tud megalapozott és jó döntést hozni. Ez az, amit felkészült fogorvos kollégáink megadnak Önnek a személyes konzultáció során. Ezzel az értékes információval pedig kockázatok nélkül nyerhet. Csatlakozzon Ön is több mint 15.600 elégedett páciensünkhöz.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom