Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos | Móricz Dental

Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos

Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos

Gyermekfogszakorvos

Dr. Szolnoki Szilvia specialitásaiFogorvosként a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2005-ben, majd 2014-ben gyermekfogszakorvosi képesítést kaptam. A magánrendelések mellett dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében mint gyermekfogszakorvos és osztályvezető főorvos.

Angol és orosz nyelven beszélek.

Már fogorvosi pályafutásom elején a gyermekfogászat felé fordultam, és a mai napig teljes odaadással kezelem a legkisebb pácienseket. A fogászati problémák kialakulása sokszor a rossz gyermekkori szokásokra vezethetők vissza. Így ebben a korban a legfontosabb a napi rutin, a megfelelő szájhigiénia kialakítása. 3 gyermek édesanyjaként nagyon fontosnak tartom a helyes szájápolási technikák elsajátítását. Ez akkor lehetséges igazán, ha a gyerekek érdeklődve és félelem nélkül ülnek a fogorvosi székbe. Éppen ezért nagy türelemmel és nyitott, barátságos légkört teremtve igyekszem megmutatni a kisebbeknek is, hogy egy fogászati kezelés nem ijesztő, hanem teljesen természetes.

A legjobb visszajelzés számomra, ha a kis páciensek vidáman, mosolyogva lépnek ki a fogorvosi rendelőből, visszatérve pedig ők maguk mondják el milyen jól vigyáztak fogaikra.

Dr. Szolnoki Szilvia fogorvos specialitásai

  • Tejfog tömése
  • Tejfog gyökérkezelés
  • Barázdazárás
  • Gyermekkori megelőzés

 

Ha az Ön számára fontos, hogy felkészült, megbízható és lelkiismeretes fogorvos foglalkozzon fogászati problémájának sikeres megoldásával, akkor hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3611 222-es telefonszámon és kérjen konzultációs időpontot Dr. Szolnoki Szilvia fogorvoshoz.

Várjuk Önt szeretettel egy személyes konzultációra a Móricz Dentalba.

Ne feledje, hogy részvétele a konzultáción még nem jelent semmilyen elkötelezettséget rendelőnk felé.

Kapjon tiszta és egyértelmű képet fogainak aktuális állapotáról és arról, hogy mi az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodó ideális megoldás azok sikeres orvoslására.

Csak precíz és hiteles forrásból származó információk alapján tud megalapozott és jó döntést hozni. Ez az, amit felkészült fogorvos kollégáink megadnak Önnek a személyes konzultáció során. Ezzel az értékes információval pedig kockázatok nélkül nyerhet. Csatlakozzon Ön is több mint 15.600 elégedett páciensünkhöz.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés fájdalommentesen - Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés fájdalommentesen

Foghiánnyal küzd? Fél a fogbeültetéstől? Fogbeültetés fájdalommentesen a Móricz Dental Fogászatán, ahol garantáltan visszaadjuk egészséges és szép mosolyát! Ismerje meg fogbeültetési módszerünket, anyagainkat és az általunk alkalmazott technikákat!

Tovább olvasom
Gyulladt fog tünetei - Móricz Dental Fogászat

A gyulladt fog tünetei

Melyek a gyulladt fog tünetei? Minden, amit a foggyulladásról tudnia kell! A gyulladt fog tünetei esetén érdemes azonnal felkeresnie fogorvosát, ha szeretné elkerülni a súlyosabb szövődményeket. De melyek a gyulladt fog tünetei és hogyan kezelhető a fog? Szakmai cikkünkben segítünk!
 

Tovább olvasom
Gyulladt íny bölcsességfog - Móricz Dental Fogászat

Gyulladt íny bölcsességfog problémák esetében

A bölcsességfog manapság sok problémát tud okozni, hiszen evolúciónk során állkapcsunk méretének csökkenése miatt sokaknál egyszerűen nem férnek el ezek a fogak a szájban. Gyakori lehet a gyulladt íny is a bölcsességfog kitörése következtében. Ez pontosan mitől lehetséges? Most megtudhatja!

Tovább olvasom
Tömött fog fáj - Móricz Dental Fogászat

Tömött fog fáj

Mi a teendő, ha a tömött fog fáj, érzékeny? A tömött fog fájdalma esetén nem árt tudni, hogy mielőbb érdemes fogorvoshoz fordulni, hiszen minél tovább várunk a fájdalommal, annál több szövődménye lehet. Mitől alakulhat ki a tömött fog fájdalma, érzékenysége? Szakmai cikkünkből megtudhatja! 

Tovább olvasom
Fogínyvérzés oka - Móricz Dental Fogászat

Fogínyvérzés oka

A fogínyvérzés egyértelmű jele annak, hogy szervezetünkben gyulladás van. A fogínyvérzés nem természetes folyamat, hanem egy jel amire a lehető legrövidebb időn belül reagálnunk kell. Miért? Hogyan segíthetünk a fogínyvérzés kezelésében? Szakmai cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom