Dr. Sebestyén Apollónia Kincső fogorvos | Móricz Dental

Dr. Sebestyén Apollónia Kincső fogorvos | Móricz Dental Fogászat

Dr. Sebestyén Apollónia Kincső fogorvos

Fogorvos

Specialitás: gyermekfogászat

2018-ban diplomáztam a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi karán. Ezután Budapesten kezdtem praktizálni. 
Gyerekkorom óta jómagam is számos alkalommal ültem a fogorvosi székben páciensként, így egész fiatalon elhatároztam, hogy fogorvos leszek. A gyermekfogászat áll hozzám a legközelebb, mivel úgy gondolom, hogy innen indul ki az, hogy felnőtt korban a páciensek számára mennyire lesz fontos a szájhigiéné, illetve a fogak kezelése. Ha valakinek már kora gyermekkorban rossz tapasztalatai vannak, akkor később nagyon nehéz bevezetni a fogorvosi kezelésekbe az átélt traumák miatt. Éppen ezért a tejfogak kezelése ugyanolyan fontos, mint a maradó fogazaté. 
A mai felnőttek kb. 70%-a azért nem jár fogorvoshoz, mert fiatal korukban valamiféle trauma érte őket. A traumát okozhatta a nem kifejezetten megértő fogorvos, a fájdalmas fogászati kezelések stb. A gyermekeknél az egyik legfontosabb feladat a fogorvostól való félelem megelőzése, ezért mindenképpen ajánlott akár olyan helyzetben is elhozni a kis pácienseket, amikor nincsen különösebb panaszuk. Ez azért jó, mert megszokják a rendelői környezetet és a fogorvos jelenlétét. Ha a kisgyermek megszokja a látogatásokat a fogorvosnál, akkor idősebb korában sem fog félni a kezelésektől. 
A beavatkozások minden lépését elmagyarázom a pácienseimnek, felkészítem őket arra, hogy milyen érzésre számíthatnak, és hogy nincs mitől félniük. Nagy türelem és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy semmilyen negatív élmény ne érje a legkisebb pácienseket. Fontos számomra, hogy a fogorvosi székben szeretve és biztonságban érezzék magukat a gyerekek, és a legnagyobb türelemmel forduljak feléjük.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogínyvérzés kezelése I Móricz Dental Fogászat

Fogínyvérzés kezelése

Vérzik az ínye fogmosás közben? Szeretné elkerülni ezt a kellemetlen tünetet? Mutatjuk a fogínyvérzés kezelésének leghatékonyabb módját, kialakulásának okait, és azt is, hogy milyen következményei lehetnek, ha a fogínyvérzés kezelése nem történik meg időben.

Tovább olvasom
Fogkő következményei I Móricz Dental Fogászat

Fogkő következményei

A fogkő egy nagyon gyakori fogászati probléma, lehet, hogy Önt is érinti, csak éppen nem tud róla, annak ellenére, hogy a fogkőnek komoly következményei lehetnek. Ha szeretné megőrizni fogai épségét, akkor az alábbi fogkőről szóló cikkünket ajánljuk elolvasásra!

Tovább olvasom
Fogszuvasodás kezelése I Móricz Dental Fogászat

Fogszuvasodás kezelése

Rengeteget hallani a fogszuvasodásról a tv reklámokban, mindenki tudja, hogy el kell kerülni, de azt már nem, hogy hogyan? Ebben a cikkben minden fontos információt megosztunk a fogszuvasodás kezelésével kapcsolatban Önökkel, hogy hatékonyabban tudják felvenni a harcot az egyik leggyakoribb fogászati betegséggel. 

Tovább olvasom
Teljes fogpótlás I Móricz Dental Fogászat

Teljes fogpótlás

Teljes fogpótlásra nem sok esetben van szükség szerencsére, de amennyiben Önnek igen, akkor ezen az oldalon minden fontos információt elolvashat ezzel kapcsolatban. A teljes fogpótlás típusairól, valamint a pontos eljárás menetéről is megosztunk minden fontos tudnivalót Önnel.

Tovább olvasom
Professzionális fogkőeltávolítás I Móricz Dental Esztétikai Fogászat

Professzionális fogkőeltávolítás

Professzionális fogkő eltávolítás segítségével teljesen fájdalommentesen szabadulhat meg Ön is a sok fogászati betegséget előidéző fogkőtől. Válassza a Móricz Dental egyszerű, gyors, professzionális fogkőeltávolítási módszerét, és mondjon búcsút a fogköveknek!

Tovább olvasom