Dr. Rádi Tamás fogorvos | Móricz Dental

Dr. Rádi Tamás fogorvos | Móricz Dental

Dr. Rádi Tamás fogorvos

Fogorvos

 

Specialitás: fogpótlások, konzerváló fogászat, esztétikai fogászat

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Fő érdeklődési területem a fogpótlások, illetve a különféle konzerváló fogászati eljárások, azon belül is az esztétikai fogászat.

Célom, hogy fájdalommentes és precíz fogászati kezelések során segíteni tudjak minden eddigi és leendő páciensemnek fogászati problémája megoldásában. Nyugodt, közvetlen légkör megteremtésére törekszem, hogy bármilyen kellemetlenségről is legyen szó, mindig bizalommal forduljanak hozzám.

Fontos számomra, hogy minden esetben kiemelkedő szintű fogászati ellátást nyújtsak, és a nap mint nap jelentkező új kihívásokat a lehető legnagyobb alapossággal oldjam meg. Mindehhez elengedhetetlen, hogy a tudásom naprakész legyen ezért rendszeresen veszek részt továbbképzéseken.

Számomra a legnagyobb elismerés az elégedett páciens, ezért minden esetben maximális precizitással, türelemmel és empátiával igyekszem kezelni pácienseimet.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom