Dr. Ágics Anikó fogorvos | Móricz Dental

Dr. Ágics Anikó fogorvos | Móricz Dental

Dr. Ágics Anikó fogorvos

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, parodontológus szakorvos

 

Specialitás: parodontológia

Dr. Ágics Anikó fogorvos specialitásai2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2010 szeptemberétől a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján dolgoztam, ahol a mindennapi betegellátásban és fogorvos oktatásban vettem részt. Itt elsősorban krónikus vagy agresszív fogágybetegségek, ínygyulladás, ínyrecesszió, ínyhiperplázia, szájnyálkahártya elváltozások kezelésével foglalkoztam. 2013-ban kiválóan megfelelt parodontológus szakorvos minősítést szereztem.

Fogorvosi tudásom folyamatos bővítése érdekében rendszeresen szakmai továbbképzéseken veszek részt.

Fő érdeklődési területem a regeneratív parodontális kezelések, szájsebészet, de az esztétikai és fogpótlástani beavatkozások is közel állnak hozzám. A személyemhez ragaszkodó pácienseimet komplexen kezelem, de szükség esetén más terület specialistájával is együttműködöm a maximális siker érdekében.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a pácienseimmel való kommunikációt, hogy érthetően mondjam el, mit miért csinálunk, illetve mikor mire számíthatnak. Igyekszem oldott, félelemmentes, baráti légkört teremteni, ahová szívesen visszatérnek a páciensek. Legtöbbjükkel évek óta tartó kapcsolatot ápolok, hiszen a legfontosabb, hogy a fogágybetegek rendszeresen, 3-6-12 havonta visszajárjanak kontrollra, tisztításokra. Így garantálható, hogy nem újul ki a betegség.

Dr. Ágics Anikó fogorvos specialitásai
Agykontroll és Theta-healing tanfolyamokat végeztem, ami még inkább segíti a kezelések sikeres, pozitív kimenetelét. Persze mindenhez én sem vagyok elég, kell egy elszánt, céltudatos, a tanácsaimat megfogadó, gyógyulni akaró páciens is.

Szakmai szervezetek: Magyar Orvosi Kamarai tagság, Magyar Parodontológiai Társaság tagság

Angolul beszélek.

Szabadidőmben a családommal vagyok, rokoni-baráti kapcsolatokat ápolok. Szeretek főzni, általában van egy lelkes kis kuktám, aki segít. Igyekszem környezettudatos lenni és ebben a szellemben nevelni a kisfiunkat is. Szeretünk kirándulni, új helyeket felfedezni, hogy a kisfiunk lássa, mennyi csodás látnivaló van a világban.

 

Páciensek véleménye dr. Ágics Anikó fogorvos doktornőről

 

 
 

Dr. Ágics Anikó fogorvos specialitásai

 

Ha az Ön számára fontos, hogy felkészült, megbízható és lelkiismeretes fogorvos foglalkozzon fogászati problémájának sikeres megoldásával, akkor hívja fel ügyfélszolgálatunkat +36 1 3611 222-es telefonszámon és kérjen konzultációs időpontot Dr. Ágics Anikó fogorvoshoz.

Várjuk Önt szeretettel egy személyes konzultációra a Móricz Dentalba.

Ne feledje, hogy részvétele a konzultáción még nem jelent semmilyen elkötelezettséget rendelőnk felé.

Kapjon tiszta és egyértelmű képet fogainak aktuális állapotáról és arról, hogy mi az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodó ideális megoldás azok sikeres orvoslására.

Csak precíz és hiteles forrásból származó információk alapján tud megalapozott és jó döntést hozni. Ez az, amit felkészült fogorvos kollégáink megadnak Önnek a személyes konzultáció során. Ezzel az értékes információval pedig kockázatok nélkül nyerhet. Csatlakozzon Ön is több mint 15.600 elégedett páciensünkhöz.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom