Balogh Judit | Móricz Dental

Balogh Judit

 Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Közel tíz éve dolgozom fogászati asszisztensként és a Móricz Dental csapatának már több mint három éve lelkes tagja vagyok. 2013 nyarán dentálhigiénikus végzettséget szereztem, így a Móricz Dentalban a kezdetektől dentálhigiénikusként dolgozok. Az esztétikai fogászat áll a legközelebb a szívemhez. Valószínű azért, mert végzett fogtechnikusként korábban én is fogpótlásokat készítettem.

Mindig is jellemző volt rám, hogy szeretek másokon segíteni és szerencsére ezt munkám során lehetőségem van kamatoztatni. Asszisztensként mindent megteszek annak érdekében, hogy a hozzánk érkező páciensek feszültségét barátságos természetemmel rövid időn belül feloldjam. Nálunk a kezelések jó hangulatban telnek, amit a betegek is éreznek, szeretnek visszatérni. A fogfehérítéseknél a legnagyobb sikerélmény számomra, amikor a kezelés végeztével láthatom az elégedett páciensek mosolyát.

Dentálhigiénikusként egyik feladatom, hogy a szájápolással kapcsolatos tudásom átadjam, támogatva ezzel a komolyabb fogászati problémák megelőzését.  Örömmel tölt el ha a pácienseknek segítséget nyújthatok a helyes szájápolás kialakításában, és motiválni tudom őket ennek hosszútávú fenntartásában. Fontosnak tartom, hogy ismereteim naprakészek legyenek, így több iTop továbbképzésen is részt vettem.

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták